torsdag, oktober 10, 2013

Attack!

När någon inte själv mår bra, så är det lätt att gå till attack och flytta problemet till andra.

Prata bak ryggen och inte till dem det gäller.
Det går aldrig att sopa problemet under mattan och tro att det bara försvinner!

Nåja. Vårt fina symöte fick en onödig manlig inblandning. Och en insikt om att varje människa vi möter har något att lära oss. Men nog om detta.

Fötterna på jorden. Kontakten uppåt. Kärlek och TilliT.

Kvällen förflöt i härlig Tabata utomhus i lite duggregn, men vad gör väl det, när man har roligt i grupp? Många glada skratt.

Ja, så var det torsdag och inget speciellt. Bara vilodag som kan bli en raggis-sticke-dag!

Och fine svärsonen Jocke fyller år, väldigt speciellt, grattis! ♥

En mulen dag, men vaddå? 12 grader, det är väl fantastiskt?

Och jag mår så bra!

Och bröllopsfotot är uppspikat ovanför sekretären och världsursklockan på samma vägg, fast bredvid andra sidan fönstret.

Nu väntar bara en vacker tavla ovanför sängen, men den kommer - till mig. Jag är så säker. Det handlar om att Leva Vidare...

KärLek och TilliT ♥ ♥ ♥

22 kommentarer:

 1. Kaninen känns igen från Mothy Phytons The holy graal och så hade min kära en"Abbe" som brukade göra utfall motvår Schäfer så han var inte rädd av sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får lov att skratta lite, hihi.......

   Radera
 2. Min f.d var och är väl fortfarande expert på att gå till attack och flytta problemet till andra. Det är fegt att gå bakom ryggen på någon annan - prata illa, sprida osanna rykten osv... Sånt tycker jag inte om! Grattis till din svärson! Det märks i dina positiva inlägg att du mår bra :) Härligt!!! Torsdagskram ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vissa människor bara ÄR på det viset, älskar sig själva. Och jag tror de gillar det, det är nog inte alla som själva mår dåligt, som gör så här, men något fel på dem är det absolut, inte normalt!
   Tack, ja det är bara så skönt att må bra! Önskar dig detsamma! Kram♥♥♥

   Radera
 3. Tyvärr är det nog en primitiv egenskap vi människor har, att projicera våra egna problem på andra! Stark och duktig är den som kan se att det är det som är problemet och inte hänger med i skitsnacket! Du är en skimrande pärla!
  Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Primitivt, ja! Lågt stående! Det är ju aldrig DEN personens fel, utan alla andras!
   Tack och kram, fina du!

   Radera
 4. Att överföra sina egna problem på någon annan är en klassiker! En del kan lyckas väldigt bra medan andra blir genomskådade. Tråkigt när någon inte mår bra i alla fall...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en klassiker, har väl alltid funnits, människor är inte annorlunda idag än förr. Ja, men nu ska vi reda upp det här, det ordnar sig! Kram.

   Radera
 5. Ja, även om livet stannar upp för en stund så måste vi som är kvar leva vidare och dessutom se till att vi får ett bra liv. Det är vår skyldighet att leva lite för dem som inte finns med oss längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt sant! Fin kommentar!!!

   De som inte finns med oss längre fysiskt vill inte att vi ska sitta här på jorden och gråta och sörja. Min man planerade för att jag skulle få det bra! Och då måste jag hålla detta, det är min skyldighet.

   Radera
 6. Tvi vale för folk som pratar lögner bakom ryggen om andra, men som jag säger om sådant >>> synden straffar sig själv till slut. TilliT tillbaka :) Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland kan t.o.m. kan det pratas bakom ryggen i både andra och tredje hand och ingen fattar något! Har fått reda på att det som jag beskrev här i inlägget hade med andra orsaker att göra, och inte vi i gruppen!
   Nej, TilliT, ett mycket bra ord som kan läsas både fram- och baklänges! Kram ♥

   Radera
 7. Sådana energitjuvar vill vi inte veta av! Folk som pratar bak ryggen och sprider rykten och osanna påståenden är verkligen hur jobbiga som helst. Nog är det underligt att vi, som ska föreställa civiliserade människor, beter oss på det viset.
  Hoppas att du inte tagit alltför illa vid dig!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, detta var väldigt underligt, ja jag blev överrumplad, så jag blev svarslös, men det hela ska nu lösa sig! Inte ens vuxna människor har alltid vett, men man lär sig hela tiden!
   Nej, då. Det var bara ett par tre och jag som fick bära onödigt hundhuvud. Kram!

   Radera
 8. Härligt att läsa att du mår bra och trivs. Det är ibland inte lätt att flytta och rota sig på nytt, men du hade ju nära till, vilket låter bra, så det är bara lägenheten som ska "bos in".
  Sådana som pratar bakom ryggen och håller på, verkar det finnas lite varstans. Det gäller att se till att inte dras ned och med.
  Varm kram till dig Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag mår så bra, så, otroligt! Detta var pang i bygget, satt som en smäck, denna våning. Går här och pysslar. Det händer förändringar så sakteliga, känner in.
   Nej, tack, jag är inte påverkad längre av det dumma, det gick över rätt snabbt, det är te å skita i.
   Varm kram!

   Radera
 9. Så Jocke har också födelsedagsmånad nu i oktober? GRATTIS till honom :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte nog med det, min yngste son har också födelsedagsmånad och min mamma skulle ha haft! Du är rolig, fyller du hela månaden? ;)

   Radera
 10. Jag förstår inte och har aldrig förstått människors behov av att attackera andra. Det får dem ju inte att må bättre. Tvärtom faktiskt. Stor kram! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi förstår inte. Men de som gör det, har säkert ett behov av att brösta upp sig. Stor kram♥

   Radera
 11. Man skal være ved andre - som man ønsker andre skal være mod en......
  Ønsker dig en god fredag Gerd:) Knus Hanne Bente ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, och allt kommer igen! Tack och kram♥

   Radera