lördag, september 14, 2013

Besökt gubbdagiset

God lördagsmorgon!

Igår fredagen den 13:e utmanade jag ödet med att sälla mig till trafiken och bila bort till stora köpcentrat för att kolla på Clas Ohlsson, som har klubbrabatter hela helgen.

Kom ut därifrån, inte med det jag skulle, utan med denna dammsugare. Ny dammsugare har stått på önskelistan i många år, för den tio år gamla brakar så in i Norden. Men vissa saker är inte första prio. Och jag ville ha en Electrolux. Men med min lilla tvåa så duger denna gröna och billiga gott. Den är tyst och suger bra, faktiskt. Och så skrattar den, kolla bilden!

Förvaringslådor är inköpta, man kan trolla bort väldigt bra på detta sätt. Jag tror jag kan känna mig nöjd med mitt utrymme i min lilla lya!

Det blev återigen solig dag. Men kylig. Jag fick motion genom cykling.
Någon styrketräning hade jag inte tid med.

Idag tar jag det lugnt. Ja, du läste rätt! Står inget i min agenda!

Nu ska jag lyssna på levande "Ring så spelar vi" som sänds inte långt från mig, nämligen från Vara konserthus!

Fin och kärleksfull lördag till dig från mig! ♫♪♫♪

12 kommentarer:

 1. Vi blev med en sådan där dammsugare för några år sedan, då dottern råkade bli med två! Den fungerar utmärkt i vårt stora hus, tyst och smidig och lång sladd har den!
  Här står bara hemmapyssel på agendan denna lördag och det
  är riktigt skönt med en sådan dag efter en intensiv vecka!
  Ha det gott!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst. Jag går här i morgonrocken och lyssnar på P4.
   Bra att du gillade den dammsugaren, då har jag köpt något bra!
   Kram♥

   Radera
 2. Hejse Gerd
  Dejligt med en dag hvor intet er på skemaet. DMI , ( vejret) har lovet regnvejr - så det bliver en hyggedag inde. Ønsker dig en god lørdag:) Knus Hanne Bente ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Här skiner solen! Glad för det. Finns mycket att göra inomhus ifall vädret är dåligt. Kram♥

   Radera
 3. Jag har lyssnat till Ring så spelar vi sen barnsben. Mamma lyssnade å då lyssnade jag också... Ett bra program då och ett bra program även idag :) Snygg dammsugare! Jag har några gånger nu när jag gått till mataffären å även andra affärer som har dammsugare/dammsugarpåsar glömt att köpa just dammsugarpåsar. Och det trots att jag har skrivit upp det på en lapp för att minnas och inte glömma... Lördagskram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kommer jag ihåg att du berättat tidigare!
   Du får göra en knut när du går och handlar. Då undrar du vad du ska ha knuten till. Och då kommer du på att det är dammsugarpåsar!
   Nattakramen♥

   Radera
 4. Vi har haft svindyra elektrolux flera gånger men de har inte hållit vad de lovat! Denna gång blev det en billigare Siemens. Den låter som ett åskväder men suger lika rent till en tredjedel av priset!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk... och denna är tystgående, rätt så. Suger bra. Där gjorde jag rätt.
   Kram

   Radera
 5. Läcker! Men det vete sjutton om jag skulle vilja ha en dammsugare som flinade åt mig... ;-) Men å andra sidan är det ju inte jag som dammsuger här hemma... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag valde grönt flin, det rosa blev sliskigt ;)

   Radera